Upozorenje Kako bi vam pruzili najbolje iskustvo na stranici ova stranica koristi kolacice. Ukoliko nastavljate sa pregledom stranice, smatramo da se slazete sa koristenjem nasih kolacica. OK

Povrati i Zamjene

Uslovi povrata i zamjene

1Spremite uredjaj u originalno pakiranje sa svim folijama, zastitama i papirima. Proizvod kupljen u setu mora biti vracen u setu.
2Ispunite formular povrata u vasem profilu ispod naruzbe.
3Spakirajte uredjaj i racun, 
4Posaljite uredjaj na POSH TRADE JDOO, Buliceva ulica 10, Donji Cehi 10020:
5Nakon sto posaljete paket, obavjestite nas sa kopijom potvrde slanja [email protected].

Uslovi povrata ili zamjene

 
Kupci imaju pravo vratiti sve kupljene artikle bez utvrđivanja razloga u roku od 14 (četrnaest) kalendarskih dana od trenutka primitka tih stavki od Prodavatelja ili Prodavateljeva predstavnika. Stavke se mogu vratiti ako su očuvana njihova svojstva potrošača, tvorničke oznake i stanje spremno za prodaju.

Da biste vratili stavke, Kupci moraju dostaviti kopiju dokaza o kupnji i popuniti obrazac zahtjeva za povratom.
 
Pravila o vraćanju i razmjeni stavki s otkrivenim nedostacima:

Kupci imaju pravo obavijestiti Prodavatelja o svim otkrivenim nedostatcima i zatražiti ispravak u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od trenutka primitka Stavke od Prodavatelja ili predstavnika Prodavatelja. Jedina iznimka su nedostaci uzrokovani nepravilnim rukovanjem predmeta od strane Kupca.

Kupci imaju pravo odbiti uzeti stavke i zatražiti povrat novca. U tom se slučaju Stavke moraju vratiti Prodavatelju i pod uvjetom da su ocuvana sva svojstva uredjaj, tvorničke oznake i da je stanje spremno za prodaju..
 
Sva roba koja je ostecena prilikom rukovanja ne podlijeze povratu ili zamjeni.

Korisnici koji zloupotrebljavaju navedene uslove ovrsujemo privatnom tuzbom putem renomirane tvrtke advokatskih usluga.